>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Вертоліт з власником ФК "Лестер" розбився на парковці стадіону

Аварія сталася неподалік від стадіону після матчу з "Вест Хем Юнайтед".

Увечері в суботу вертоліт 60-річного тайського мільярдера Вішая Шрівадданапрабхі розбився на парковці стадіону "Кінг Пауер", що належить ФК "Лестер". За даними джерела Бі-бі-сі, в момент аварії тайський бізнесмен перебував на борту.

Фото: EPA/UPG

Інцидент стався неподалік від стадіону "Лестера" після матчу з "Вест Хем Юнайтед" (1:1). Пожежникам знадобилося 20 хвилин, щоб загасити вогонь після краху.

Фото: twitter.com/hopkin_liam

Уродженець Бангкока Шрівадданапрабха викупив клуб "Лестер Сіті" влітку 2010 року за 39 млн фунтів, а шість років потому команда-аутсайдер несподівано стала чемпіоном Англійської Прем'єр-Ліги. Це була перша в 132-річній історії "Лестера" перемога у вищій лізі англійського футболу.

Він відвідував усі домашні матчі "Лестер Сіті", прилітаючи на стадіон на власному вертольоті.

Фото: EPA/UPG

Вертоліт злетів з території стадіону через півгодини після закінчення матчу, і, як повідомляють очевидці, різко почав втрачати швидкість, після чого розбився на автомобільній парковці і загорівся.

"У буквальному сенсі зупинився двигун, і я обернувся. Він [вертоліт] видав стрекотливий звук, після чого шум затих. Лопаті закрутилися, а потім я почув гучний вибух", - розповів один з фотографів, які працювали на матчі. Він розповів, що побіг до місця аварії і побачив величезну кулю полум'я. Було схоже, що вертоліт врізався в промисловий парк, що примикає до стадіону.

Причини аварії поки невідомі.

Шрівадданапрабха - власник магазинів безмитної торгівлі King Power Duty Free. Він займає п'яте місце в тайському списку мільярдерів за версією Forbes.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram