>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гвардіола очолить "Ман Сіті" наступного року, - Скоулз

Тренери з Бундесліги готові до підкорення АПЛ

Гвардіола очолить "Ман Сіті" наступного року, - Скоулз
Фото: EPA/UPG

Легенда «Ман Юнайтед» Пол Скоулз впевнений, що влітку 2016 Пеп Гвардіола очолить «Манчестер Сіті». Про це «Рудий» написав у своїй колонці в The Independent:

«Клопп домігся б успіху в англійському футболі, в цьому немає сумнівів. Питання в тому, в якому клубі. Найчастіше у зв'язку з ним згадується «Манчестер Сіті», але надходить мені інформація говорить про те, новим тренером «Сіті» стане Гвардіола, коли його контракт з «Баварією» закінчиться наступного року. Вони б обоє багато дали Прем'єр-лізі з точки зору особистостей, кваліфікації та потенційного суперництва з уже наявними тут великими тренерами.

Зробити з «Сіті» найкращу команду в Європі буде набагато важче, ніж зробити те саме з «Барселоною» або «Баварією». Але якщо Пеп прийде в «Сіті», то доведе, що він тут не заради легкого заробітку, а для того, щоб з хорошої команди зробити велику».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що боси МС розчарувалися в Мануелеві Пеллегріні і влітку мають намір провести рокірування на тренерському містку. Англійська преса відразу ж відправила в Манчестер Клоппа, який в середу оголосив про відхід з «Боруссії». Крім «Сіті» Юргена також сватають у «Вест Хем». Керівництво «Молотобійців» має великі плани на наступний сезон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram