>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Анонс ЛЧ: "МанСіті" спробує здивувати "Барсу"

У чвертьфінал турніру вже вийшли "Реал", "Атлетіко", "Баварія", ПСЖ, "Монако" і "Порту"

Анонс ЛЧ: "МанСіті" спробує здивувати "Барсу"
Фото: EPA/UPG

Сьогодні відбудуться два останні матчі 1/8 фіналу ЛЧ. "Барса" на своєму полі прийме "МанСіті". Англійцям для виходу в наступний раунд знадобиться диво, адже першу гру в Манчестері вони програли 1:2. Зазначимо, останнім часом "городяни" потрапили в халепу - в чотирьох останніх матчах команда Мануеля Пеллегріні зазнала три поразки. Не дивно, що в англійських ЗМІ все частіше почали з'являтися повідомлення про пошуки МС нового тренера.

"Барселона" навпаки після осінньої кризи набрала чудову швидкість і вже обійшла "Реал" у Прімері. До слова, в неділю каталонці на "Ноу Камп" битимуться саме з "Реалом". Можливо, бажання "Барси" поберегти сили напередодні "Ель Класіко" допоможе сьогодні гостям з Англії.

Зазначимо, у 30 останніх поєдинках ЛЧ на своєму полі "Барса" зазнала лише однієї поразки і здобула 23 перемоги.

Додамо, Пеллегріні сьогодні не зможе розраховувати на дискваліфікованого Кліші. Зате повернувся у стрій Яя Туре. У каталонців через травму не зіграє Бускетс.

Обслуговувати зустріч довірено італійській бригаді арбітрів на чолі з Джанлукою Роккі.

У другому матчі дня "Боруссія" прийме "Юве". Нагадаємо, в першому матчі "Стара Синьйора" перемогла 2:1.

Команда Клоппа дісталася плей-оф утретє поспіль. У цій ЛЧ "Боруссія" ще не програвала на своєму полі, а всього вона перемогла у 10 з 13 останніх домашніх матчів турніру. Однак дортмундці тричі поспіль програвали "Юве" на своєму полі.

Судитиме гру сербська бригада на чолі з Мілорадом Мажичем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram