>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Глєб пролетів повз збірну через проблеми з дисципліною

Олександр руйнував атмосферу в колективі

 Глєб пролетів повз збірну через проблеми з дисципліною
Фото: www.1liga.ru

Головний тренер збірної Білорусі Георгій Кондратьєв вирішив не викликати на жовтневі матчі національної команди Олександра Глєба.

Публічно причини такого рішення тренерського штабу не оголошуються. Єдине, що прозвучало з вуст Кондратьєва, це те, що причини для такого несподіваного кроку є. Інакше б, мовляв, тренерський штаб команди не міг би відмовитися від футболіста такого рівня.

Але в самій Білорусі це рішення подиву не викликає. Глєб (екс-гравець "Барси" та "Арсеналу"), відомий своїм непростим характером, просто не порозумівся з Кондратьєвим, який є прихильником дисципліни.

"Тут мова навіть не про конфлікт гравця і тренера - Глєб просто не залишив Кондратьєву вибору. Що робити головному тренеру команди, якщо викликаний ним футболіст живе окремим життям від колективу? Захоче - приїде на базу, захоче - їде розважатися. Причому, не можу сказати, що обходиться без алкоголю.

Наявність такого футболіста в команді завдає їй прямої шкоди, руйнує атмосферу всередині колективу: як тільки з'являється така людина, якій дозволено щось таке, що не дозволено іншим, починаються внутрішньокомандні конфлікти. А це, як ви розумієте, для національної збірної просто неприпустимо! Тому, Кондратьєв у цій ситуації і прийняв єдине можливе рішення", - повідомляє dynamo.kiev.ua з посиланням на джерело в місцевому футболі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram