>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Павлов: "Іллічівець" не збирається їхати з Маріуполя

Приазовці шукають свого футболіста

Павлов: "Іллічівець" не збирається їхати з Маріуполя
Фото: tchkcdn.com

Футболісти "Іллічівця" далі тренуються в Маріуполі. Однак не всі гравці бажають працювати в "гарячій точці". 6 футболістів вже розірвали контракти з клубом, а Давид Таргамадзе зник. Півзахисник збірної Грузії не повернувся з розташування своєї збірної. Про це повідомив Микола Павлов:

"На сьогодні в "Іллічівці" немає одразу шести футболістів - Віталія Федотова, Ігоря Калініна, Олександра Чижова, Миколи Іщенка, Олексія Довгого та Артема Путівцева, - вказаних у заявці на гру з "Шахтарем".

Крім них, немає в нашому розпорядженні і Давида Таргамадзе, що не повернувся з розташування збірної Грузії. Телефон його не відповідає. Якщо найближчим часом Таргамадзе не з'явиться в клубі, то його чекає та сама доля, що й інших гравців. З ним, як і з шістьма його попередниками, котрі відмовилися повернутися в розташування "Іллічівця", розірвуть контракт. Наскільки відомо, Калінін тренується в "Металісті", а Федотов і Путівцев вже підписали контракти з донецьким "Металургом". Щодо інших гравців інформації наразі не маю.

"Іллічівець", як і раніше, працює в Маріуполі і нікуди переїжджати не збирається. Для проведення домашніх ігор їздитимемо в Дніпропетровськ".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що приазовці тимчасово перебазуються в Новомосковськ.

Додамо, що цього сезону "Іллічівець" всі домашні ігри провів на полях своїх суперників. На відміну від своїх "сусідів" з Донецька та Луганська, приазовці запасний "аеродром" знайшли тільки у вересні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram