>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Віланова переконав Мессі не йти з "Барси" за тиждень до своєї смерті

Лео навесні розмірковував про те, щоб піти

Віланова переконав Мессі не йти з "Барси" за тиждень до своєї смерті
Фото: bolanews.com

Колишній головний тренер «Барселони» Тіто Віланова переконав форварда команди Ліонеля Мессі не залишати клуб, повідомляє Mundo Deportivo.

19 квітня - за тиждень до смерті Віланови - Мессі і воротар Хосе Пінто вирішили навідати екс-тренера синьо-гранатових, незважаючи на те, що той спочатку був проти візиту, оскільки не хотів, щоб футболісти бачили, в якому він стані.

На зустрічі аргентинець зізнався Віланові, що планує залишити «Барселону». Причина відходу, за словами Мессі, була не в грошах.

Однак під час двогодинної бесіди Віланова зумів переконати гравця, що йому не варто йти з команди. Наступного дня Мессі забив переможний м'яч у матчі чемпіонату Іспанії проти «Атлетіка» (2:1).

Президент «Барси» Бартомеу провідав Віланову у лікарні 24 квітня - за день до смерті - і подякував за те, що Тіто зумів вплинути на рішення Мессі.

19 травня Мессі уклав з «Барселоною» новий контракт, згідно з яким став найбільш високооплачуваним футболістом світу (20 млн євро за сезон). Тіто Віланова пішов із життя 25 квітня у віці 45 років. Причина - рак.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram