>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гравець, який погорів на "договорняку": у Дніпропетровську "Волинь" влаштувала цирк

ФФУ має розібратися з цією грою?

Гравець, який погорів на "договорняку": у Дніпропетровську "Волинь" влаштувала цирк
"Волынь" сыграла в поддавки?
Фото: Дмитрий Неймырок

Галас навколо вчорашнього поєдинку "Дніпро" - "Волинь" набирає обертів. Нагадаємо, дніпропетровці здобули переконливу перемогу, проте низка експертів здивовані таким результатом, відзначаючи, що "Волинь" у другому таймі не грала. Своєю думкою щодо цієї гри поділився Сергій Лащенков, який свого часу зізнався в участі в "договорняку" (саме з визнання Сергія і почалося розслідування щодо матчу "Металіст" - "Карпати". Потім футболіст спростував своє визнання, але "поїзд" вже пішов).

"Своїми діями Федерація футболу нічого так і не довела та просто відібрала у мене шматок хліба. Хай краще звернуть увагу на вчорашню гру "Дніпро" - "Волинь". Якщо вони такі матчі будуть пропускати повз свою увагу, то - вибачте мене.

Я можу однозначно сказати, що там, на мій погляд, реально був "злив" матчу. Якщо футбольні органи цього не бачать, то незрозуміло, куди вони взагалі дивляться. І якщо в моєму випадку, коли не було нічого доведено, було прийнято рішення про дискваліфікацію, то тут можна навіть не обтяжувати себе і просто переглянути матч: це був чистий "злив".

Це сталося вже після того, як "Волинь" забила. І тоді її гравцям вже довелося щось робити. Після 0:1 влаштувати такий цирк і перетворити його на 5:1 - це, вибачте, смішно. Вся команда прекрасно знала, що потрібно робити", - цитує Лащенкова Matchday.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram