>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Заслужений тренер України: сценарій матчу "Дніпро" - "Волинь" написали заздалегідь

У другому таймі луцькі футболісти не чинили опір

Заслужений тренер України: сценарій матчу "Дніпро" - "Волинь" написали заздалегідь
Фото: dynamo.kiev.ua

Заслужений тренер України, експерт каналу Футбол Сергій Морозов здивований легкістю, з якою "Дніпро" розгромив "Волинь":

"Через незрозумілий другий тайм це був дивний матч. Можливо, звичайно, що "Волинь" функціонально здала, але в другій половині гри на полі був лише "Дніпро". Гра "Волині" у другому таймі мало була схожа на опір. Лучани виглядали командою другої ліги, яка грає проти колективу Прем'єр-ліги. Можна згадати, що в першому колі матч цих суперників пройшов за схожим сценарієм, ніби їх писали заздалегідь - спершу забиває "Волинь" , потім "Дніпро" відіграється. Різниця тільки в кількості забитих "Дніпром" голів у ворота "Волині": тоді - 3, вчора - 5.

Щось сталося в перерві. Щось незрозуміле. Або ж "Волинь" підсіла, або ж вирішила просто догравати чемпіонат. Ще один показовий момент - заміна капітана команди Сімініна на початку другого тайму. Мабуть, хтось з кимось в чомусь був не згоден. Можна згадати, що в першому колі в Луцьку було не менш дивне вилучення у складі "Волині". Сподіваюся, що експерти в недільному "Профутбол" назвуть речі своїми іменами і реально обговорять те, що відбувалося на полі.

Я дуже сподіваюся на те, що інші команди, які гратимуть проти "Дніпра" та інших претендентів на титул, будуть чинити більший опір, ніж "Волинь".

Нагадаємо, вчора "Дніпро" розгромив "Волинь" і вийшов на перше місце в турнірній таблиці. Основні захисники луцької команди Масло і Сімінін покинули поле на початку другого тайму. Офіційна причина - травми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram