>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ротань: "Не треба робити з мене дурня: Дамір жорстко розмовляв з арбітром"

Пристрасті навколо матчу "Шахтар" - "Дніпро" досі не вщухли.

Ротань: "Не треба робити з мене дурня: Дамір жорстко розмовляв з арбітром"
Фото: sport.segodnya.ua

Руслан Ротань в інтерв'ю програмі "ПроФутбол" торкнувся теми "Даміра і Русола":

"Їм слід було просто визнати, що таке було, або взагалі нічого не говорити. А заявляти, що Андрій Русол наговорив неправду чи робити з мене дурня - це докорінно неправильно. Ідучи з поля і дорогою в роздягальню, а точніше біля роздягальні "Шахтаря", я чув такі цитати Даміра, адресовані арбітру: "Ти свою помилку зрозумів? Ти її повинен виправити".

Були там слова й іншого штибу, і це не тільки я чув. Я саме йшов з поля, і навпроти мене ліворуч ця вся історія була. Була така розмова жорстка з боковим арбітром і четвертим арбітром. Запис із цієї камери нічого не говорить, бо кульмінація була біля входу в роздягальню "Шахтаря". Якщо вони вважають, що мають рацію і такого не було, навіщо взагалі ці камери показувати. Покажіть іншу камеру - біля роздягальні "Шахтаря".

До слова, КДК ФФУ 13 вересня 2012 року вже карав Даміра Зіннатулліна за щось схоже. У рапорті поєдинку "Шахтар" - "Динамо" була позначка арбітра, що в перерві адміністратор "Шахтаря" Зіннатуллін Д. зайшов у кімнату арбітрів і висловив невдоволення окремими рішеннями арбітра. За це КДК ФФУ оштрафував представника "Шахтаря" на 2,5 тис. грн, а клуб - на 7,5 тис. грн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram