>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Блохіну заборонені перельоти

Як добиратиметься Олег Володимирович на виїзні матчі "Динамо"?

Блохіну заборонені перельоти
Фото: ua-sports.net

Президент клініки "Борис" Михайло Радуцький щодня інформує громадськість про стан здоров'я головного тренера ФК "Динамо" Олега Блохіна.

- Олег Володимирович перевершив всі наші очікування. Не хочу наврочити, але його самопочуття поліпшується з кожним днем, - розповів Михайло Борисович опівдні середи.

Розпорядок дня? Сон, їжа, процедури, сон, їжа, процедури... Телевізор - будь ласка, а ось телефон наразі не можна. З читанням теж потрібно почекати, не варто напружувати зір.

Що вдієш, такий розпорядок дня не властивий Блохіну, це не його. Ми скорочуємо візити до мінімуму. З них 24 години на добу перебуває дружина. Приходили Ігор і Григорій Суркіси, Олексій Михайличенко, Резо Чохонелідзе... Інших не пускаємо.

Блохін дуже хоче бути з командою, але це навіть не обговорюється. На київський матч проти "Порту" він найімовірніше виведе команду. А ось туди летіти не можна. До Нового року йому заборонені перельоти, ми принципово ставимо це питання. Зараз така наша позиція. Подивимося по ситуації, може щось зміниться.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram