>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Зонін: "Давайте запросимо катарців"

Маститий фахівець, який привів луганську "Зорю" до чемпіонства 1972 року, розкритикував ініціативу Газзаєва.

Зонін: "Давайте запросимо катарців"
Фото: www.zimbio.com

Заслужений тренер СРСР Герман Зонін прокоментував висловлювання президента "Аланії" Валерія Газзаєва про необхідність того, щоб нападник Неко отримав російське громадянство.

"Шановний фахівець висловив батьківську турботу про збірну. З його слів так виходить, що треба б посилити нашу збірну бразильцем, натуралізовавши форварда. Аргументація сльозу вибиває.

Якщо ми не хочемо перебувати у світі на других ролях, то, виявляється, Неко треба терміново оформити паспорт. Він нашу Батькіщину врятує, виведе з надцятих місць, про які згадав Газзаєв, в лідери світового футболу!

Президент владикавказького клубу вирішив переконати нас необхідністю придбати для країни ще одного росіянина тим, що наступний чемпіонат світу відбудеться в Бразилії. І нашій команді буде в плюс наявність місцевого уродженця!

Ось це зрізав! У Бразилію ми ще не потрапили, і де буде Неко 2014 року - велике питання. Чим буде корисний нам Неко, якщо успішно пройдемо кваліфікацію? В ролі екскурсовода по тамтешніх пляжах? Іншого застосування його здібностям я не бачу. Ну і друге. Якщо керуватися логікою Валерія Георгійовича, то наступним кроком, очевидно, буде натуралізація гравця з країни Катар. Давайте запросимо побільше катарців у наш чемпіонат, буде з чого вибирати. З прицілом на ЧС-2022.

А щоб це ноу-хау не пропало даремно, до Євро-2016 треба терміново натуралізувати молодого француза. Своїх темношкірих прудконогих хлопців, яких повно у французьких школах, нам, звісно, не віддадуть. Ну і не треба. У нас в "Ростові" є нападник Флоран Сінама-Понголь, а в "Крилах Рад" - захисник Стів Жозеф-Ренетт. Відразу двоє французів! Бери не хочу".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram