>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Було помилкою повторно кликати Сьоміна в "Динамо", - ветеран команди

Стефан Решко підтримав звільнення Юрія Сьоміна з київського клубу.

Було помилкою повторно кликати Сьоміна в "Динамо", - ветеран команди
Фото: Макс Левин

Володар Кубка кубків і Суперкубка 1975 року Стефан Решко дуже емоційно відреагував на новину про відставку Сьоміна, яку йому повідомив LB.ua. Ветеран, який не соромився критикувати сьомінське "Динамо" як чиновник ФФУ, не приховував позитивних емоцій. "Це команда, що дала мені все - путівку в життя. Як я можу спокійно дивитися, коли з неї знущаються?!" - запитує Решко.

Ми попросили Стефана Михайловича дати свою оцінку відставці Сьоміна і відповісти на запитання, кого він бачить наступником тренера на капітанському містку "Динамо":

- Це рішення назріло. Команда не має ні гри, ні результату. Розумієте, "Динамо" - це не його команда. Сьомін і "Динамо" не підходили один одному. Таке буває. Він не розумів гри "Динамо", тієї гри, яка складалася десятиліттями. Він усе чекав на щось. Але ми ж не бачили, чого він хотів.

В останніх іграх футболісти виходили грати за схемою "як вдасться", як кожен розумів гру - так і грав. Якогось плану на матчі не було! Влітку в команду нібито прийшли профі, то чому ж вони не заграли відразу, з перших матчів? Надворі кінець вересня.

Це рішення дуже вчасне, та все ж трохи запізнилося. І я так скажу - не треба було Сьоміна брати в "Динамо" вдруге, коли він прийшов у команду після Газзаєва. Це була помилка. Я тоді своїм друзям так і сказав: "Ось побачите - нічого не буде".

З одного боку, "Динамо" спонсорують за особисті кошти. Проте кошти - особисті, а команда - народна. І з цим треба рахуватися. Пізно, трохи пізно. Нині ж сезон у розпалі, важко буде новому тренерові щось кардинально змінити.

Найближчий кандидат - Михайличенко. Він останнім часом був у команді, знає, чим вона дихає. Він повинен довести все своєю працею. І якщо при ньому "Динамо" заграє, то нехай Олексій і залишається головним. Але я не впевнений, що він зможе змінити гру команди так швидко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram