>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Кривбасс" обратился к своим болельщикам

Аутсайдер чемпионата Украины криворожский «Кривбасс» на официальном сайте обратился к своим болельщикам, с просьбой поддержать команду в непростой для нее момент.

Приводим вашему вниманию оригинальный текст обращения.

Шановний друже!

Чемпіонат України з футболу серед команд клубів «Прем’єр-ліги» вийшов на фінішну пряму – до його завершення залишилось всього 7 турів, всього місяць…

Криворізький «Кривбас» веде відчайдушну боротьбу за право і в наступному чемпіонаті представляти наше чудове індустріальне місто серед найсильніших футбольних команд України. Адже криворізький клуб один з небагатьох, хто жодного разу (!) не залишав вищої ліги.

Важкі часи, важке турнірне становище…

«Кривбасу» зараз як ніколи потрібна твоя гаряча підтримка. Лише разом з тобою, наш вірний уболівальник, головна футбольна команда міста та всього Криворізького регіону зможе виконати це неймовірно важке завдання.

Згадай ті часи, коли трибуни красеню-стадіону «Металург» були вщерть заповнені на матчах чемпіонату та розіграшу Кубка країни. Згадай ту палку підтримку, яку ти надавав «Кривбасові» в дні тріумфу команди та в її не найкращі часи, які ти вважав випадковістю.

Підтримка «12-го гравця» конче потрібна криворізьким футболістам, адже саме тебе, криворізький вболівальник, грає ТВОЯ улюблена команда. Команда, яка представляє ТВОЄ місто.

В цьому сезоні на полі стадіону «Металург» «Кривбас» проведе ще чотири поєдинки, матчі, в яких й вирішиться доля команди. Перший з них відбудеться в суботу, 10 квітня.

Саме в цей день, згідно календаря, наша з тобою команда прийматиме надсерйозного суперника – бронзового призера трьох останніх чемпіонатів України харківський «Металіст». Важка гра, в якій «Кривбас» змагатиметься лише за перемогу.

Повір, нашій з тобою команді в цьому матчі (та й у всіх інших) буде дуже приємно бачити тебе на трибунах стадіону «Металург», бачити заповнені трибуни, які палко підтримують «Кривбас». Не залишай свою команду наодинці з суперником.

Ми віримо, що ти підтримаєш нас. Ми віримо, що ти здатен додати сил нашій команді. Ми віримо в тебе!

Лише разом з тобою «Кривбас» збереже місце в еліті!

Криворізький вболівальник – один з найкращих! Ми впевнені в цьому!

Олександр Лівшиць, президент ФК «Кривбас»

Юрій Максимов, головний тренер

Сергій Даниловський, капітан команди

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram