ГоловнаСуспільствоВійна

Генштаб підтвердив удари по низці тягових електропідстанцій в Курській області

Ударів завдали здійснювали сили і засоби Центру спеціальних операцій “А” Служби безпеки України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони.

Генштаб підтвердив удари по низці тягових електропідстанцій в Курській області
Генштаб підтвердив удари по низці тягових електропідстанцій росіян в Курській області
Фото: Генштаб ЗСУ

Сили оборони України завдали чергового удару по важливих об’єктах росіян на території країни-агресора.

Про це повідомила пресслужба Генштабу ЗСУ.

“Нещодавно уражено низку тягових електропідстанцій російських загарбників в Курській області. Наявна інформація про роботу в області систем ППО противника та вибухи в районах щонайменше чотирьох підстанцій. Як результат, фіксуються перебої з електропостачанням в Понировському, Курському та Солнцевському районах Курської області”, – йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що ударів завдали здійснювали сили і засоби Центру спеціальних операцій “А” Служби безпеки України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони.

В Генштабі наголосили – російська промисловість, яка працює на війну проти України, є законною ціллю для українських військ. Зокрема, вражені об’єкти забезпечують функціонування російської залізниці, яка здійснює перевезення озброєння та військової техніки для підтримки своєї окупаційної армії.

“Заходи з підриву воєнно-економічного потенціалу ворога продовжуватимуться до припинення загарбниками збройної агресії проти українського народу”, – підкреслили в Генштабі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram