ГоловнаСуспільствоЖиття

Зеленський: "Україна готується до ударів Росії по об'єктах енергетики. Цьогоріч не лише захищатимемося, а й відповідатимемо​"

Президент провів селекторну нараду.

Президент Володимир Зеленський розповів, що Україна готується не тільки до захисту від російських ударів по енергетичній інфраструктурі, але й до відповідей на можливі удари.

Про це глава держави повідомив у Telegram.

"Щоденний селектор. Отримав звіти про надходження техніки, боєприпасів, нові контракти й нову географію постачання. Заслухав інформацію щодо фронту. Куп'янськ, Авдіївка – важкі, в’язкі бої, але наші воїни тримають позиції. Ворог намагається нищити без розбору все, до чого може дотягнутися. Берислав, Борова. Усуваємо наслідки обстрілів, допомагаємо людям", - написав Зеленський.

Президент наголосив, що Україна готується до ударів росіян по енергетичних об'єктах.

"Готуємося до ударів терористів по енергетичній інфраструктурі. Цьогоріч не лише захищатимемося, а й відповідатимемо. Ворог це добре знає. Спочатку прибрали з Криму флот, тепер переміщують і свою авіацію далі від наших кордонів", - сказав він.

Нагадаємо, раніше голова "Укренерго" розповів, що енергетична інфраструктура України матиме три рівні захисту від російських атак. Очільник компанії прогнозує завершення підготовки всіх рівнів захисту в листопаді: “до холодів повинні встигнути”.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram