ГоловнаСуспільствоВійна

Уночі масованого обстрілу зазнав Нікополь на Дніпропетровщині, шестеро людей поранено (оновлено)

Пошкоджені багатоповерхівки і приватні будинки, підприємство, автомобілі і лінії електропередач.

Уночі масованого обстрілу зазнав Нікополь на Дніпропетровщині, шестеро людей поранено (оновлено)
Фото: Валентин Резніченко у Telegram

Уночі 16 жовтня окупанти обстріляли дві громади у Дніпропетровській області, по Нікополю ворог випустив понад 40 снарядів.

Про це повідомляє у Telegram голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

"Били з “градів” та важкої артилерії по двох громадах – Нікопольській та Марганецькій. Найгарячіше було у Нікополі. Туди прилетіли понад 40 російських снарядів. Поранений 47-річний чоловік", – написав він.

Фото: Валентин Резніченко у Telegram

Зазначається, що обстріл спричинив кілька пожеж. Вогнеборці їх уже приборкали. У місті понівечені майже 30 багатоповерхових та приватних будинків, промислове підприємство, автівки, кілька газопроводів та ліній електропередач. Понад 1 500 родин лишилися без світла. Енергетики уже лагодять мережі.

Оновлено 10:03. Цієї ночі Нікополь обстріляли 30 разів зі ствольної артилерії та зафіксовано майже півсотні прильотів з "градів". Поранено шестеро людей, двох людей госпіталізовано, повідомили в ОП.

Фото: ОП

“Обстріли знищили котельню міського палацу культури, уражені ліцей, кав'ярня, маркет, промислові підприємства, відділення "Укрпошти". Росіяни обстріляли і 3 дев'ятиповерхівки, 21 приватний будинок, пошкодили 5 ліній електропередач та багато інших об'єктів”, – йдеться у повідомленні. 

Фото: ОП

Фото: ОП

Фото: Валентин Резніченко у Telegram

У Марганецькій громаді минулося без постраждалих. В інших районах спрацювала сирена, та обійшлося без атак і на цю хвилину спокійно.

 

Нагадаємо, за даними Генштабу ЗСУ, учора ударів противника зазнали об’єкти та мирні громадяни в районах більш ніж 30 населених пунктів. Зокрема це – Нікополь і Шахтарське Дніпропетровської області; Глушківка на Харківщині; Оріхів і Малі Щербаки Запорізької області; Дмитрівка – Київської; Білогірка на Херсонщині та Вугледар на Донеччині.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram