ГоловнаСуспільствоВійна

На Харківщині українські військові ліквідували генерал-майора окупантів, - ГУР

Віталій Герасимов отримав російську медаль "За повернення Криму".

На Харківщині українські військові ліквідували генерал-майора окупантів, - ГУР
Фото: ГУР

На Харківщині, поблизу Чугуїва, українські військові ліквідували генерал-майора російської армії Віталія Герасимова. Про це повідомляє Головне управління розвідки.

"Під час боїв поблизу Харкова ліквідовано Віталія Герасимова – російського воєначальника, генерал-майора, начальника штабу і першого заступника командувача 41 армії Центрального військового округу Росії. Також вбито та поранено низку старших офіцерів російської армії", - йдеться у повідомленні. 

За даними ГУР, Герасимов брав участь у другій чеченській війні та російській військовій операції в Сирії. Він також тримав медаль “за повернення Криму”.

Дані аудіоперехвату української розвідки також свідчать, що окупанти мають значні проблеми зі звʼязком. Також їм важко дається проведення евакуації з розбитих російських частин. 

Нагадаємо, що російська армія має прямий наказ розстрілювати мирне населення в Україні. Відеозізнання такого змісту затриманого загарбника оприлюднила СБУ. Затриманий брав участь в оточенні Харкова у перші дні російського вторгнення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram