ГоловнаСуспільствоВійна

Миколаїв відбив дві атаки окупантів, 8 захисників загинули під час ранкового обстрілу, - Кім

Ракета "Калібр" влучила в казарму 79 бригади.

Миколаїв відбив дві атаки окупантів, 8 захисників загинули під час ранкового обстрілу, - Кім
Фото: скрін

Упродовж дня 7 березня захисники Миколаєва двічі відбили атаки російських окупантів. Про це повідомив голова Миколаївської ОДА Віталій Кім.

"Про хороше. Наші бійці - ЗСУ, тероборона, КОРД, словом, усі - показали себе на найвищому рівні. Бачили б ви, яка паніка відбувалася в цих спецбатальйонах, яким була поставлена задача взяти Миколаїв за будь-яку ціну. Дві атаки захлинулися завдяки арті, і після цього вони почали бігати по колу, шукати місце, де сховатися", - сказав Кім.

Атака на місто йшла з трьох напрямків, бій був довгий, але успішний.

"У окупантів величезні проблеми з паливом, з дизелем. Вони його охороняють уже по три машини. У них там узагалі розбрід і хитання. Командири покидають, солдати не розуміють, навіщо вони тут і що роблять. Вони вже готові піти. Головне тепер - не давати їм спати! Будіть їх", - додав Кім.

Голова ОДА зазначив, що внаслідок ранкового ракетного удару по Миколаєву зазнала втрат 79 окрема десантно-штурмова бригада. Ракета "Калібр" влучила в казарму, де спали солдати. За підсумками дня - восьмеро загиблих, восьмеро зникли безвісти, 19 поранених.

Інформація про постраждалих серед населення ще надходить.

Нагадаємо, сьогодні вранці ворог обстріляв Миколаїв із систем залпового вогню "Смерч", внаслідок чого виникли пожежі і в житловому секторі, і на промислових об'єктах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram