ГоловнаСуспільствоВійна

Спецпідрозділ Міжнародного легіону при ГУР МО України вже виконує бойові завдання

Сьогоднішня війна ведеться не лише проти України, а й проти всього вільного світу, – начальник ГУР МО

Спецпідрозділ Міжнародного легіону при ГУР МО України вже виконує бойові завдання
Кирило Буданов
Фото: uk.wikipedia.org

При Головному управлінні розвідки Міноборони створено окремий спецпідрозділ Міжнародного легіону оборони України. Спецпідрозділ вже почав виконувати бойові завдання.

Про це повідомляє ГУР МО.

«Сьогоднішня війна ведеться не лише проти України, а й проти всього вільного світу, проти правового устрою людства, що головною умовою миру визначає право націй і країн на свободу і самовизначення, недоторканність територіальних кордонів держав. Злочинний путінський режим вирішив повторити долю Гітлера і Третього Рейху: вдався до тотальної загарбницької війни з масовим убивством цивільного населення», – зазначив начальник ГУР, бригадний генерал Кирило Буданов.

Фото: телеграм-канал Андрія Цаплієнка

Нагадуємо, станом на вчора, 6 березня, за інформацією міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, понад 22 тисячі добровольців і ветеранів з 52 країн їдуть захищати Україну від російської агресії. Зокрема, три тисячі американських добровольців заявили про своє бажання долучитися до служби в міжнародному легіоні. 

Нагадаємо, 27 лютого президент Зеленський закликав усіх іноземців, які хочуть захистити безпеку в Європі, приєднатися до Міжнародного легіону територіальної оборони України. 28 лютого легіон добровольців було сформовано. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram