ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція посилила заходи безпеки в Києві

Залучено додаткові наряди поліції та Нацгвардії.

Поліція посилила заходи безпеки в Києві
Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Поліція Києва посилила заходи безпеки на вулицях міста. До забезпечення громадського порядку залучено додаткові наряди поліції та військовослужбовців Національної гвардії України.

Про це повідомляє пресслужба столичної поліції.

Зазначається, що під посиленим наглядом правоохоронців перебуватимуть не лише вулиці Києва, а й місця масового скупчення громадян, ринки, транспортні розв’язки, станції метрополітену тощо.

У разі виявлення вибухонебезпечного чи підозрілого предмета поліція радить терміново повідомити про знахідку правоохоронцям і надати максимально детальну інформацію.

У поліції нагадують, що категорично заборонено торкатися невстановлених предметів, розглядати чи самостійно їх розгортати. "При цьому слід зберігати спокій і рівновагу, не провокувати паніку", - додають правоохоронці.

Поліція Києва звертається до киян і гостей столиці з проханням бути уважними та обережними, а в разі необхідності негайно телефонувати на спецлінію 102.

Раніше сьогодні надійшла інформація про масове замінування в Києві.

Також 21 липня невідомий замінував два кіоски на Мінському ринку в Києві.

Сьогодні ж у Луцьку чоловік з вибухівкою захопив автобус із пасажирами. В області введено оперативний план "Заручник". Територія центру міста перекрита для гарантування безпеки громадян.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram