ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики тричі обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі: один військовий загинув, двох поранено

Українські військові відкрили вогонь у відповідь. Втрати противника уточнюють.

Бойовики тричі обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі: один військовий загинув, двох поранено
Фото: Макс Левин

У районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі з початку доби 20 квітня збройні формування Російської Федерації тричі відкривали вогонь по позиціях українських військових.

У результаті обстрілу один військовослужбовець ЗСУ загинув, ще двоє отримали поранення, повідомляє пресцентр ООС у Facebook.

"Два факти порушень зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". Так, окупаційні війська з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї обстріляли наші підрозділи біля населеного пункту Південне. По захисниках Новоолександрівки вів вогонь ворожий снайпер", - йдеться у вечірньому зведенні.

Поблизу Мар'їнки в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог застосував проти наших воїнів ручні протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю.

"Унаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил отримали поранення. Воїнам надана необхідна допомога, вони евакуйовані у воєнний медичний заклад. На жаль, один український захисник отримав поранення, не сумісні з життям", - повідомили в штабі ООС.

З наявних вогневих засобів українські військові відкрили вогонь у відповідь. Втрати противника уточнюють.

Раніше сьогодні повідомляли, що на Донбасі снайпер поранив військового біля Новоолександрівки в Донецькій області.

Нагадаємо, що 19 квітня на Донбасі не було втрат, а 18 квітня поранення отримали троє військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram