ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики на Донбасі здійснили 12 обстрілів за добу

Втрат серед українських військових немає.

Бойовики на Донбасі здійснили 12 обстрілів за добу
Фото: uazmi.org

У п'ятницю, 27 березня, в зоні бойових дій на Донбасі окупанти 12 разів порушили режим припинення вогню, українські військові не постраждали. Про це повідомили в штабі ООС.

Бойовики стріляли поблизу Талаківки - з 82-мм міномета (шість мін) і станкового протитанкового гранатомета, біля Павлополя - з міномета калібру 82 мм (три міни), автоматичного станкового гранатомета і великокаліберних кулеметів.

Неподалік Водяного ворог здійснив обстріл з протитанкового ракетного комплексу, а поблизу Богданівки - з великокаліберних кулеметів.

У районі населеного пункту Піски зафіксовано два обстріли з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, а біля Старогнатівки - з автоматичного станкового гранатомета.

Поруч з населеним пунктом Миронівський противник здійснив два обстріли з мінометів калібрів 120 і 82 мм, станкового протитанкового гранатомета, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а по захисниках Південного вів вогонь з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Неподалік Луганського бойовики обстріляли наші позиції з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Поблизу Троїцького ворог вів вогонь з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

На всі ворожі обстріли військовослужбовці Об'єднаних сил відповідали прицільним вогнем з наявних вогневих засобів.

Раніше повідомлялося, що 27 березня окупанти обстріляли житловий сектор в районі Авдіївської промзони, поранення отримала мирна мешканка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram