ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі поранено одного військовослужбовця

Бойовики 21 раз порушили режим припинення вогню.

За добу на Донбасі поранено одного військовослужбовця
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

За минулу добу російсько-окупаційні війська 21 раз порушили режим припинення вогню на Донбасі. У результаті один український військовослужбовець отримав поранення.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"14 жовтня, озброєні формування Російської Федерації і її найманці 21 раз порушили режим припинення вогню. Супротивник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 і 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї", - йдеться в ранковому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовано 11 обстрілів: тричі поблизу Новотроїцького - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; біля Водяного та Лебединського - з міномета калібру 120 мм і станкових протитанкових гранатометів; двічі неподалік Новогнатівки - з СПГ і великокаліберних кулеметів; біля Водяного - з озброєння БМП-1, станкових автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; поблизу Харчовика, Лебединського та Опитного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

У районі відповідальності угруповання "Північ" бойовики здійснили 10 обстрілів: поблизу Новолуганського, Луганського, Золотого, Кримського, хутора Вільний.

З початку поточної доби бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню - в районі Новотроїцького, Харчовика, Павлополя, Золотого-4.

Нагадаємо, упродовж дня понеділка бойовики сім разів порушили режим тиші.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram