ГоловнаСуспільствоЖиття

Винні у смерті Кирила Тлявова понесуть жорстке покарання, - Бурбак

Винні у смерті Кирила Тлявова понесуть жорстке покарання, - Бурбак
Фото: Анна Стешенко

Фракція "Народний фронт" висловлює щирі співчуття рідним 5-річного Кирила Тлявова, який загинув від вогнепального поранення у місті Переяслав-Хмельницький Київської області.

Співчуття від імені фракції виголосив з трибуни парламенту її керівник Максим Бурбак.

"Від фракції "Народний фронт" висловлюю щирі співчуття рідним Кирила Тлявова. Це невимовно важка втрата. Кожному з нас бракне слів", - сказав він.

Максим Бурбак також підкреслив, що Національна поліція провела всі необхідні первинні слідчі дії, включно із затриманням підозрюваних. Матеріали передані до ДБР, процесуальне керівництво здійснює ГПУ.

"Національна поліція, на відміну від колишньої міліції, нічого не приховує і не приховуватиме. Тому що нульова толерантність до підозрюваних у погонах, повна відкритість і відсутність кругової поруки",  - підкреслив Максим Бурбак.

"Усі необхідні первинні слідчі дії поліцією проведені, включно із затриманням підозрюваних поліцейських, і всі матеріали передані до Державного бюро розслідувань для повного і об’єктивного розслідування. Процесуальне керівництво здійснює ГПУ. Начальник поліції Київщини Дмитро Ценов, який несе відповідальність за дії підлеглих, подав у відставку і попросив для продовження служби перевести його на найтяжчі ділянки у зоні проведення ООС",  - підкреслив керівник фракції "Народний фронт".

"Винні у смерті 5-тирічного Кирила понесуть найжорсткіше покарання. Ще раз висловлюємо співчуття рідним", - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні Голосіївський суд Києва взяв під арешт обох підозрюваних у вбивстві хлопчика - патрульного Івана Приходька і поліцейського Володимира Петровця.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram