ГоловнаСуспільствоПодії

Поліцейський патруль висадив дебошира на під'їзді до Вишгорода, він замерз насмерть

Копам закидають ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу.

Поліцейський патруль висадив дебошира на під'їзді до Вишгорода, він замерз насмерть
Фото: mvs.gov.ua

Трьом патрульним поліцейським Києва оголосили підозру в перевищенні службових обов'язків. Вони не довезли чоловіка-порушника додому, висадивши його біля Вишгорода. Вранці чоловіка знайшли замерзлим.

Про це повідомила прес-служба патрульної поліції.

Інцидент стався 17 лютого.

"Прибувши на місце події, співробітники поліції виявили агресивно налаштованого молодого чоловіка, який поводився неадекватно і, ймовірно, перебував під дією токсичних або наркотичних речовин. Патрульні, своєю чергою, спробували затримати порушника, проте останній чинив їм опір. З метою подолання опору співробітники поліції застосували спецзасоби та наручники, після чого порушника затримали і викликали швидку медичну допомогу", - йдеться в повідомленні.

Дізнавшись, що затриманий живе в Вишгороді, патрульні вирішили його відвезти додому.

Чоловік їхати не хотів і поривався вийти з машини. Через це поліцейські висадили затриманого на під'їзді до Вишгорода.

На ранок місцеві жителі знайшли труп. За попередніми даними судово-медичної експертизи, чоловік помер від переохолодження.

Матеріали щодо цього інциденту направили до Державного бюро розслідувань, яке повідомило патрульним про підозру за фактом перевищення службових обов'язків, що призвело до тяжких наслідків у вигляді смерті потерпілого (ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram