ГоловнаСуспільствоЖиття

КМДА і "Укрзалізниця" обіцяють до травня зробити Центральний залізничний вокзал сучасним і комфортним

Мер Києва провів виїзну нараду з міністром інфраструктури та начальником Київського управління Нацполіції.

КМДА і "Укрзалізниця" обіцяють до травня зробити Центральний залізничний вокзал сучасним і комфортним
Виталий Кличко и Владимир Омелян
Фото: kiev.klichko.org

Мер Києва Віталій Кличко провів виїзну нараду разом з міністром інфраструктури Володимиром Омеляном і начальником Київського управління Національної поліції Андрієм Крищенком з наведення ладу на Центральному залізничному вокзалі.

Про це повідомляють на сайті мера.

"Десятки мільйонів осіб на рік користуються залізничним вокзалом, і наше спільне завдання - привести його в належний стан, щоб пасажири почувалися комфортно і перші враження людей, які приїжджають у столицю, були позитивними. Вокзал не підпорядковується місту, але ми не можемо просто спостерігати за тим, що тут відбувається. Тому давайте разом вирішувати цю проблему", - заявив Кличко.

Разом з Омеляном, Крищенком і головою "Укрзалізниці" Євгеном Кравцовим мер оглянув приміщення вокзалу та прилеглу територію.

Фото: kiev.klichko.org

"Ми маємо на увазі благоустрій території, заміну асфальтового покриття, наведення порядку з паркуванням, упорядкування торгівлі", - зазначив Кличко.

За його словами, реалізувати це можливо тільки за умови злагодженої роботи КМДА, Мінінфраструктури, поліції і "Укрзалізниці". Створено спеціальну робочу групу, яка протягом двох тижнів визначить основні питання і детальний план дій.

"Щоб до травня Центральний залізничний вокзал і територія навколо нього виглядали сучасно і по-європейськи", - підкреслив Кличко.

Фото: kiev.klichko.org

Нагадаємо, раніше Мінінфраструктури пообіцяло "очистити" Центральний залізничний вокзал Києва від злочинців і безпритульних.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram