ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

На круглому столі в Раді поговорили про примусову гомосексуалізацію

"Зусилля спрямовано не на корекцію гомосексуальності й підтримку гетеросексуальності, а навпаки".

На круглому столі в Раді поговорили про примусову гомосексуалізацію
Фото: rada.gov.ua

Комітет Верховної Ради з питань охорони здоров'я у п'ятницю провів круглий стіл, присвячений науково-медичним підходам до проблеми гендерної рівності.

Прес-служба парламенту повідомила, що на ньому виступав, зокрема, доктор медичних наук Гарнік Кочарян. Він заявив, що "в сучасному суспільстві спостерігається тенденція до примусової гомосексуалізації".

Далі Кочарян розповів присутнім, серед яких були народні депутати, співробітники Адміністрації президента й Кабінету міністрів, про те, що за кордоном запроваджують спеціальні курси і заняття для сприйняття гомосексуалізму як норми. "Загалом зусилля спрямовано не на корекцію гомосексуальності й підтримку гетеросексуальності, а навпаки", - заявив цей сексолог.

У своєму виступі він також розкритикував тенденцію до асексуального виховання, яке передбачає, що діти мають визначатися із сексуальністю на більш пізніших етапах дорослішання.

Наприкінці він запропонував, "попри сучасні тенденції, залишатися людьми зі здоровим глуздом".

Нагадаємо, влітку 2018 року міністр охорони здоров'я Уляна Супрун в одному зі своїх просвітницьких постів у фейсбуці написала, що соціум не може вплинути на сексуальну орієнтацію.

Комітет з питань охорони здоров'я, який організував сьогоднішній круглий стіл, очолює один з найзапекліших критиків Супрун Ольга Богомолець.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram