ГоловнаСуспільствоПодії

Оприлюднено списки постраждалих під час атаки на коледж у Керчі

У переліку - 40 прізвищ. Ще 10 осіб ідентифікувати поки що не вдалося.

Оприлюднено списки постраждалих під час атаки на коледж у Керчі
Фото: kerch.fm

Сформований на місці події в Керчі оперативний штаб оголосив списки постраждалих під час нападу на політехнічний коледж, передають російські ЗМІ.

У переліку - 40 прізвищ. Ще десять осіб ідентифікувати поки що не вдалося.

«[Вони] в тяжкому стані, в реанімації, їх опитати стосовно впізнання неможливо», - сказав голова адміністрації Керчі Сергій Бороздін. Родичам постраждалих він порадив з'їздити в керченську лікарню, щоб вони спробували впізнати рідних хоча б за одягом.

При цьому в списку, який публікує місцеве агентство «Крыминформ», - 47 імен. Постраждалі, згідно з ним, перебувають у лікарні в Леніно Керченського району, Керченській лікарні №1, Сімферопольській лікарні, Керченському онкодиспансері і Темрюкській лікарні. 13 осіб, згідно з переліками оперативного штабу, отримали допомогу, а потім покинули медустанову.

Раніше МОЗ заявляло, що в лікарнях після нападу на політехнічний коледж у Керчі перебувають 37 осіб. Ситуація, як зазначали в міністерстві, перебуває на особистому контролі голови відомства Вероніки Скворцової. Усього в результаті події, за інформацією на 20:40 мск, загинули 19 осіб, ще 52 отримали поранення.

Близько полудня 17 жовтня в політехнічному коледжі в Керчі стався вибух саморобного пристрою, а потім і стрілянина. За даними російських ЗМІ, все це скоїв один з учнів коледжу, який потім наклав на себе руки.

Пізніше в керченському коледжі знешкодили другу бомбу. Вибуховий пристрій виявили в особистих речах підозрюваного.

За попередньою версією, мотивом злочину міг послужити конфлікт студента з викладачами. Стало відомо, що Владислав Росляков відвідував стрілецький клуб і цікавився зброєю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram