ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі стріляли в громадського активіста

Стан потерпілого тяжкий.

В Одесі стріляли в громадського активіста
Фото: facebook

В Одесі сьогодні, 22 вересня, стріляли в громадського активіста Олега Михайлика. Про це повідомляє "Думська".

Інформацію підтверджує також ще один відомий одеський активіст Сергій Стерненко. За його інформацією, в Михайлика стріляли у дворі його будинку на вул. Осипова. Активіст зазнав поранення грудної клітки. Він перебуває в Єврейської лікарні. Стан оцінюють як дуже тяжкий - він утратив багато крові.

За словами радника глави ГУНП в Одеській області Руслана Форостяка, потерпілий сам звернувся по допомогу до співробітників поліції, що проїжджали повз.

«У нього поранення плеча та грудної клітки, тепер він перебуває в медзакладі. Обставини того, що сталося, наразі не з'ясовано, кваліфікація уточнюється», - зазначив Форостяк.

Офіційних коментарів поліція поки що не дає.

Медики повідомляють, що в Михайлика понад літр крові в серцевій сумці, але саме серце не зачепили. Куля там. Стан оцінюється як тяжкий. Постраждалого виводять із шокового стану.

Нагадаємо, Сергій Стерненко, який повідомив про напад на Михайлика, і сам тричі зазнавав нападів у Одесі. Востаннє він смертельно поранив нападника. Тепер справу розслідує Головне слідче управління Нацполіції.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram