ГоловнаСуспільствоЖиття

Усіх постраждалих під час вибуху в "Сепарі" виписали з донецьких лікарень

Ніхто з поранених під час вибуху не отримав незворотних травм.

Усіх постраждалих під час вибуху в "Сепарі" виписали з донецьких лікарень
Кафе "Сепар" после взрыва
Фото: ria.ru

Усіх постраждалих під час вибуху в кафе "Сепар", у результаті якого 31 серпня загинули ватажок "ДНР" Олександр Захарченко і його охоронець, виписали з лікарні. Про це повідомив директор Інституту невідкладної і відновної хірургії професор Еміль Фісталь, пише "Остров" з посиланням на дані бойовиків.

"Сьогодні ми виписали останню пацієнтку з усіх постраждалих під час вибуху в Донецьку, які перебували в нас на лікуванні, - Наталю Волкову", - сказав Фісталь.

Він додав, що стан усіх пацієнтів задовільний. Після виписки реабілітацію деяких постраждалих продовжать. Крім того, наголошується, що ніхто з них не схильний до інвалідизації.

Загальної кількості постраждалих під час вибуху бойовики не оприлюднили. Відразу після вибуху повідомляли про одну поранену жінку, пізніше російські ЗМІ заявляли про 9 і 12 постраждалих.

Нагадаємо, вибух прогримів у кафе "Сепар" в центрі Донецька 31 серпня. Разом з ватажком "ДНР" Олександром Захарченко загинув його охоронець. Бойовики вибили зізнання про співучасть у підготовці вибуху в 4 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram