ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики здійснили 22 обстріли, втрат немає

Окупанти частіше застосовують важке озброєння.

Бойовики здійснили 22 обстріли, втрат немає
Фото: Макс Левин

У четвер, 20 вересня, в зоні бойових дій на Донбасі сили операції Об'єднаних сил не зазнали втрат. Про це повідомляє прес-центр ООС на своїй сторінці у Фейсбуці.

Російські окупанти 22 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ, у тому числі тричі - із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 120 і 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районах населених пунктів Кримське, Мар'їнка, Новотроїцьке, Гнутове, Водяне, Лебединський і Широкине.

З мінометів 82 калібру ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил на Маріупольському напрямку в районі населених пунктів Лебединське і Широкине. Вогневий наліт із застосуванням мінометів калібру 120 мм окупанти вчинили по опорному пункту наших військ поблизу Кримського.

Протягом бойових дій втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

За даними розвідки, протягом доби двох окупантів знищено, чотирьох поранено.

З півночі п'ятниці, 21 вересня, ворог з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї чотири рази обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу Кримського на Луганському і Водяного на Маріупольському напрямах. Втрат серед наших захисників немає.

Нагадаємо, вчора вранці бойовики обстріляли Широкине з важкої артилерії. На щастя, втрат серед військовослужбовців, як і серед мирного населення, немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram