ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі поранено двох українських військових

Кількість нічних обстрілів різко зросла.

На Донбасі поранено двох українських військових
Фото: Макс Левин

Двоє українських військових отримали поранення в зоні бойових дій на Донбасі в середу, 12 вересня. Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил на своїй сторінці у Фейсбуці.

За минулу добу російські окупанти 38 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ, у тому числі тричі з важкого озброєння, забороненого Мінськими домовленостями. Ворог вів прицільний вогонь з мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об'єднаних сил у районах населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Новотошківське, Золоте, Світлодарськ, Новолуганське, Красногорівка, Березове, Новотроїцьке, Старогнатівка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське і Широкине.

З мінометів 82 калібру ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил у районі населених пунктів Світлодарськ, Чермалик і Лебединське.

По позиціях захисників Кримського, Новотошківського і Лебединського окупанти відкривали вогонь з озброєння бойової машини піхоти.

За даними розвідки, протягом доби одного окупанта знищено, п'ятьох поранено.

З півночі 13 вересня ворог з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї 7 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу Березової, Старогнатівки, Гнутового, Водяного і Широкиного. Втрат серед наших захисників немає.

Нагадаємо, напередодні на Донбасі загинув один український військовий, троє військовослужбовців отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram