ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби на Донбасі поранено одного військовослужбовця

Бойовики 15 разів порушили режим припинення вогню.

З початку доби на Донбасі поранено одного військовослужбовця
Фото: facebook.com/pressjfo.news

З початку доби російські окупаційні війська 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Під час бойових дій було поранено одного військовослужбовця.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

Бойовики вели прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Водночас п'ять разів застосували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

"Протягом дня наші позиції обстрілювали з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районах населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Березове, Старогнатівка, Гранітне, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине. Біля Чермалика і Водяного бойовики відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру. Опорний пункт поблизу Кримського обстріляли з мінометів калібру 120 мм. Ще по одній позиції наших військ неподалік Чермалика ворог вів вогонь з мінометів обох калібрів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у разі загрози життю військовослужбовців командири ухвалювали рішення на здійснення вогневого впливу на противника з метою змусити його припинити обстріл.

"Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою", - наголошують у штабі.

Нагадаємо, в середу на Донбасі отримали поранення двоє військовослужбовців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram