ГоловнаСуспільствоЖиття

Затриманому за вбивство 16-річної дівчини на Оболоні 54-річному киянину повідомили про підозру

Поліція перевіряє його на причетність до інших злочинів.

Затриманому за вбивство 16-річної дівчини на Оболоні 54-річному киянину повідомили про підозру
Фото: kyiv.npu.gov.ua

Правоохоронці оголосили підозру затриманому у справі про вбивство 16-річної дівчини на Оболоні в Києві.

Про це повідомляють на сайті столичної поліції.

Як розповів заступник начальника головного управління Нацполіції в Києві Олександр Пивовар, кримінальну справу порушено за ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство).

Затриманий - житель столиці, 1964 року народження, раніше судимий.

"Чоловіка затримали згідно зі ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За погодженням з процесуальним прокурором йому оголошено підозру в скоєнні умисного вбивства. Проводяться необхідні слідчі дії і призначені судові експертизи", - зазначив Пивовар.

Також підозрюваного перевіряють на причетність до скоєння інших злочинів на території столиці. Зараз слідчі готують клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Нагадаємо, 27 липня в Оболонському районі Києва виявили тіло дівчини з ознаками насильницької смерті. Про зникнення 16-річної мешканки Закарпатської області повідомила її сестра. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство".

У понеділок в ЗМІ з'явилася інформація про затримання підозрюваного, але в поліції це не підтверджували. На відео допиту чоловіка, опублікованому в соціальних мережах, він заявляє, що не шкодує про скоєне. За його словами, він запропонував дівчині "кохатися", а після її відмови скоїв злочин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram