ГоловнаСуспільствоЖиття

Ан-178 виконав демонстраційний політ на авіасалоні Farnborough

"Антонов" анонсував проект створення сімейства модернізованих реактивних літаків Ан-1X8 NEXT.

Ан-178 виконав демонстраційний політ на авіасалоні Farnborough
Ан-178
Фото: "Укроборонпром"

Багатоцільовий транспортний літак Ан-178 виконав демонстраційний політ на міжнародному аавіакосмічному салоні Farnborough Airshow, який стартував сьогодні в передмісті Лондона.

Про це повідомляється на сайті "Укроборонпрому".

Відзначається, що Ан-178 є подальшим розвитком сімейства регіональних реактивних літаків Ан-148/Ан-158. Висота польоту Ан-178 - 12 км, дальність - 5500 км, максимальна швидкість - 825 км/год. Літак може перевозити до 18 тонн вантажу, сідати і злітати з будь-яких аеродромів, в тому числі ґрунтових.

На Farnborough Airshow "Антонов" представляє низку сучасних програм і анонсує проект створення сімейства модернізованих реактивних літаків сімейства Ан-148, Ан-158, Ан-178 під назвою Ан-1X8 NEXT.

Нагадаємо, Farnborough Airshow - один з найбільших в світі, проходить з 1962 року в передмісті Лондона. Це міжнародна виставка, присвячена літальним апаратам, авіаційним і космічним двигунам, супутникам, ремонту і технічного обслуговування авіатехніки, радарам і системам спостереження, авіоніці і наземному устаткуванню тощо. Цього року виставка триватиме до 22 липня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram