ГоловнаСуспільствоЖиття

Киянин отримав три роки в'язниці за побиття поліцейського і був амністований

Порушник визнав свою провину і розкаявся.

Киянин отримав три роки в'язниці за побиття поліцейського і був амністований
Фото: runews.su

Подільський районний суд Києва засудив до трьох років позбавлення волі й амністував жителя Києва, який побив поліцейського під час перекриття вулиць для проведення марафону.

Про це йдеться у вироку суду.

Відзначено, що засуджений - уродженець Києва з вищою освітою, працює інженером у будівельній фірмі. Близько 11:00 9 жовтня 2016 року він рухався автомобілем Acura MDX з дружиною і тещею по вул. Ярославській.

У цей день у столиці проходив "Київський марафон Wizz Air Kyiv City Marathon 2016", і практично всі центральні вулиці були перекриті.

"На перехресті вулиць Ярославської та Костянтинівської автомобіль обвинуваченого зупинився біля тимчасового загородження, встановленого поліцією. Побачивши, що транспортний рух перекрито, жінки (дружина і теща, - ред.), вийшовши з салону автомобіля, почали самостійно відсувати тимчасову огорожу для проїзду через перекриту ділянку дороги", - йдеться у вироку суду.

Патрульний спробував пояснити жінкам, що огорожу чіпати не можна, але в цей момент обвинувачений вийшов із машини, почав ображати поліцейського і двічі вдарив його кулаком в обличчя.

На суді порушник визнав свою провину і розкаявся. Суд засудив його до тюремного терміну, але амністував у зв'язку з наявністю у нього неповнолітньої дитини.

Нагадаємо, в травні в Оболонському районі Києва поліцейського побили битою за зауваження з приводу порушення правил дорожнього руху.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram