ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У Києві пройде благодійний забіг на користь дітей з вадами серця

Оголошено збір коштів на серцеві імпланти.

У Києві пройде благодійний забіг на користь дітей з вадами серця

9 жовтня в Києві відбудеться благодійний марафон Wizz Air Kyiv City Marathon. Учасники марафону команда #СомнениеChallenge візьмуть участь у забігу з благородною метою - зібрати 100 тисяч гривень для благодійного фонду "Серця майбутнього", які будуть спрямовані на покупку серцевих імплантів (оклюдери) для дітей з проблемами серця.

Збір коштів відбувається за участю Української біржі благодійності, яка здійснює контроль за надходженням і розподілом коштів. На сьогодні допомоги проекту "Врятуй сердечко" потребують четверо дітей віком від 1 до 6 років, яким потрібна операція на серці. Частину коштів батьки малюків зібрали самостійно, але оплатити повну вартість імпланта в них немає можливості, знайти решту суми допомагають волонтери. Історії дітей, їхні діагнози і розмір необхідної допомоги можна подивитися за посиланням. 

Участю в марафоні Wizz Air Kyiv City Marathon команда #СомнениеChallenge хоче привернути увагу до проблеми дітей, які за три дні можуть стати повністю здоровими. Кошти на оклюдери потрібні не дуже великі, але зібрати їх самостійно батьки не можуть.

Мета #СомнениеChallenge - зібрати 100 тисяч гривень, які буде розподілено серед пацієнтів після консультацій фахівця.

Переказати гроші можна на сторінці проекту на сайті Української біржі благодійності. 

Відзначимо, що в нинішньому забігу бере участь уже друга команда #СомнениеChallenge, перша - брала участь у серпневому благодійному забігу для збору коштів на користь клубу з бігу для людей із розладами зору Guide Runner.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram