ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві патрульні провели навчання перед фіналом Ліги чемпіонів

Фінальний матч ЛЧ-2018 пройде на "Олімпійському" 26 травня.

Патрульні поліцейські в Києві в суботу, 19 травня, відпрацьовували алгоритм дій під час зустрічі, супроводу, забезпечення безперешкодного проїзду команд-учасниць, уболівальників і гостей, які прибудуть до столиці України на Лігу чемпіонів УЄФА.

Про це інформує прес-служба Національної поліції.

Навчання проводилися в реальному режимі, згідно з маршрутами проїзду, які справді будуть під час заходу, та з урахуванням усіх ситуацій, які можуть виникнути.

"Ми відпрацьовуємо алгоритм дій у реальному режимі, щоб під час заходу кожен патрульний знав свої завдання - що робити, де робити, як робити і, найголовніше, як обмінюватися інформацією та інформувати", - заявив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.  

Зокрема, під час навчань правоохоронці відпрацьовували зазначені маршрути (від міжнародного аеропорту "Бориспіль" до центру Києва та від центру до стадіону НСК "Олімпійський"), обмін інформацією в радіоефірі та інформування чергової частини і ситуаційних центрів, роботу яких спрямовано на збір, узагальнення та аналіз інформації про стан правопорядку на території аеропорту і терміналів, супровід руху громадян і под.

Фінальний матч ЛЧ-2018 між англійським "Ліверпулем" та іспанським "Реалом" відбудеться на стадіоні Національного спортивного комплексу "Олімпійський" у Києві 26 травня.

За правопорядком безпосереднього на НСК та прилеглій території в день матчу стежитимуть 3,8 тис. правоохоронців. За оцінками української сторони, очікується, що під час фіналу Ліги чемпіонів УЄФА до Києва прибудуть близько 50 тис. гостей.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram