ГоловнаСуспільствоПодії

Брат депутата від "Радикальної партії" збив 11-річного хлопчика в Чернігові

Дитина їхала на велосипеді.

Брат депутата від "Радикальної партії" збив 11-річного хлопчика в Чернігові

Вчора, 19 травня, в Чернігові автомобіль "Тойота" збив 11-річного хлопчика, який їхав на велосипеді. Про це повідомили в Нацполіції Чернігівської області.

"Один з пасажирів викликав "швидку" і допоміг хлопчику піднятися. Коли навколо почали збиратися люди, то водій і пасажири сіли в інший автомобіль і поїхали з місця події", - йдеться в повідомленні.

Пізніше водій і пасажир автомобіля самі прийшли до Чернігівського відділу поліції, їх опитали і взяли аналізи. Відомо, що вони не були в стані алкогольного сп'яніння. Результати аналізів щодо наркотичного сп'яніння будуть пізніше, уточнили в поліції.

Автомобіль доставили на штрафмайданчик. Також вилучили і направили на експертизу речовину білого кольору, знайдену на узбіччі.

Тим часом місцеві ЗМІ повідомляють, що хлопчика збив брат депутата обласної ради від "Радикальної партії" Дмитра Блауша.

Лідер "Радикальної партії", народний депутат України Олег Ляшко підтвердив це на своїй сторінці в Facebook.

"Вчора в ДТП у Чернігові за участю брата нашого депутата обласної ради Дмитра Блауша постраждав 10-річний хлопчик, який їхав на велосипеді. Очевидці кажуть, що в машині були наркотики", - написав Ляшко.

Про стан хлопчика, якого збив автомобіль, в поліції не повідомили.

Кримінальне провадження відкрили за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого або тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, сьогодні двох дівчаток на роликах збив автобус в Борисполі, одна з них загинула.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram