ГоловнаСуспільствоПодії

Влада Одеси знесла кав'ярню, де 13 людей отруїлися шаурмою

Господар закладу компенсує лікування всім постраждалим.

Влада Одеси знесла кав'ярню, де 13 людей отруїлися шаурмою
Фото: lenta.ru

Міська влада Одеси знесла кав'ярню "Смак Сходу" в центрі міста, в якій отруїлися шаурмою 13 осіб.

Як повідомив в.о. заступника начальника управління розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів Одеської міськради Сергій Дубенко, власник кав'ярні допоміг в демонтажі, а також взяв на себе зобов'язання оплатити лікування постраждалих.

"На цей час міські служби спільно з власником кав'ярні, в якому стався інцидент, приступили до його демонтажу. Також прямо під час наради цей підприємець зв'язався з керівництвом лікувального закладу, в якому проходять лікування постраждалі від неякісної продукції, для надання їм всебічної матеріальної допомоги", - написав Дубенко на своїй сторінці в Фейсбуці.

У зв'язку з масовим отруєнням людей міська влада Одеси проведе комплексну перевірку санітарного стану всіх тимчасових торгових об'єктів, що реалізують м'ясні страви.

"На нараді також було сказано, що міська влада має намір скасовувати документи на всі тимчасові споруди, в яких, в порушення всіх чинних норм, відбувається реалізація шаурми", - додав Дубенко.

Чи буде господаря закладу притягнуто до відповідальності, Дубенко не уточнив.

Нагадаємо, в Одесі 13 осіб, включаючи дитину 2015 року, потрапили в Міську клінічну інфекційну лікарню в зв'язку з гострою кишковою інфекцією після вживання шаурми в кав'ярні "Смак Сходу" в період з 4 по 7 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram