ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд у справі про вбивство 12-річної дівчинки відбудеться у закритому режимі

Кіровський суд Кропивницького захищає інтереси молодшої дочки підозрюваної.

Суд у справі про вбивство 12-річної дівчинки відбудеться у закритому режимі
Фото: mirsudrf.ru

У Кіровському районному суді Кропивницького почалося судове засідання у справі про вбивство 12-річної Катерини Добродій. За клопотанням прокуратури суд заборонив фото- та відеофіксацію засідання, а також ухвалив рішення проводити допит свідків у закритому режимі, повідомляє місцеве видання "Дозор".

Підозрюваною у справі є мати загиблої дівчинки Олена. Під час засідання прокурор попросив досліджувати докази, що стосуються стану здоров'я підозрюваної і малолітньої потерпілої (молодшої дочки) та фактів і подробиць сімейного життя.

Молодшій дівчинці у сім'ї 5 років, вона не знає подробиць того, що сталося, - ні про загибель її старшої сестри, ні про те, де перебуває мама. Щоб запобігти жорстокому поводженню з дитиною з боку однолітків, суд підтримав клопотання прокуратури, щоб інформація про здоров'я підозрюваної, а також персональні дані сім'ї не розголошувалися.

Наступне засідання у справі призначено на 14 травня.

Нагадаємо, 12 грудня 12-річну Катерину Добродій виявили мертвою біля села Обознівка. На тілі дівчинки були сліди насильницької смерті. Два дні потому матері загиблої, Олені Добродій, оголосили про підозру у вбивстві і взяли її під арешт. Проведена психологічна експертиза показала, що підозрювана "не здатна усвідомлювати свої дії або керувати ними".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram