ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 22 рази обстріляли позиції військових на Донбасі

Бойовики 22 рази обстріляли позиції військових на Донбасі
Читаємо ранкові новини з інтернету
Фото: Макс Левин

З початку доби бойовики російсько-окупаційних військ 22 рази обстріляли позиції українських військовослужбовців на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції у Фейсбуці.

На Донецькому напрямку з 82-мм мінометів, озброєння БМП і великокаліберних кулеметів бойовики обстріляли захисників Пісків. З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї противник відкривав вогонь по захисниках Водяного, Верхньоторецького та Авдіївки. Крім того, з гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали укріплення ЗСУ поблизу Новотроїцького та Мар'їнки, з бронетранспортерів - Водяного, а з великокаліберних кулеметів - Лебединського.

Також з гранатометів і снайперської зброї бойовики вели вогонь поблизу Широкиного.

На Луганському напрямку зафіксовано застосування озброєння БМП і гранатометів під Луганським. Також з гранатометів обстрілювали захисників Кримського, а з великокаліберних кулеметів - Новолуганського.

"В результаті ворожого вогню жоден український військовослужбовець не постраждав. Ситуація по всій лінії розмежування сторін надійно контролюється підрозділами Збройних Сил України". - наголошують у штабі.

Нагадаємо, раніше глава МВС Арсен Аваков запропонував свій план з мирного повернення Донбасу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram