ГоловнаСуспільствоОсвіта

В Україні стартує проект "Безпечна школа" Анонс

В Україні стартує проект "Безпечна школа"

29 березня 2018 року відбудеться прес-конференція, присвячена мотиваційній зустрічі Ніка Вуйчича з українськими школярами, викладачами та батьками на тему: «Як зробити школу безпечною?»

Тема насильства в школі актуальна надзвичайно. Раз у раз спливає інформація про бійки, переслідування дітей у школі. Від цієї ситуації страждають усі: і жертва, і переслідувачі, і спостерігачі. За даними дослідження ЮНІСЕФ, понад 80% дітей віком від 11 до 17 років стикалися з проблемою цькування в навчальних закладах, 24% дітей стали жертвами булінгу, а 48% з них нікому не розповідали про ці випадки.

Мета проекту «Безпечна школа» - показати, як розірвати ланцюг насилля, в якому багато дітей живуть роками не тільки у школі, а й удома. Змінити процес комунікації, зробивши її безпечною. Навчити дітей справлятися з негативними емоціями, просити про допомогу, а також поважати чужі особисті межі і відстоювати свої.

Спікерами прес-конференції будуть:

  • Лілія Гриневич - міністр освіти і науки України
  • Микола Кулеба - уповноважений Президента України з прав дитини.
  • Нік Вуйчич - всесвітньо відомий австралійський спікер, людина без рук та ніг.
  • Яна Кучеренко - директор комунікаційної агенції "Ключові стратегії", організатор візитів Ніка Вуйчича в Україну.

Нік Вуйчич ще школярем на власному досвіді пережив знущання від своїх однокласників. Але сьогодні ці складні переживання вже позаду, і тепер він проводить по всьому світу навчальні лекції на тему запобігання булінгу серед школярів.

Проект проходитиме за підтримки Міністерства освіти і науки України, а також телеканалів 1+1 і «Надія», головний спонсор – міжнародна фітнес-компанія FitCurves.

Додаткова інформація:

Маріанна Шаповалова 067-363-63-64  

www.nick-vujicic.com.ua 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram