ГоловнаСуспільствоПодії

У центрі Львова виявили БДСМ-бордель

Роботу будинку розпусти організувала 26-річна уродженка Київської області.

Управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції у Львівській області виявили в одній з квартир у центрі Львова БДСМ-студію еротичного масажу, де дівчата надавали платні сексуальні послуги клієнтам-чоловікам.

Про це йдеться на сайті поліції.

Слідчі вилучили БДСМ-девайси, засоби контрацепції та гігієни, оргтехніку, яку використовували для розповсюдження реклами про діяльність студії, грошові кошти, виручені за надання платних сексуальних послуг, а також чорнові записи про роботу з клієнтами і бухгалтерію.

Роботу борделя організувала 26-річна уродженка Київської області. Вона орендувала приміщення, поширювала рекламу салону, приймала замовлення від клієнтів, вела бухгалтерію і сама періодично надавала клієнтам платні сексуальні послуги.

"У салоні працювали чотири дівчини, які, крім виконання еротичних масажів, надавали платні сексуальні послуги чоловікам. Вартість таких послуг становила від 800 до 4500 гривень за одну годину. Більшу частину отриманих коштів організатор роботи салону забирала, а решту віддавала "працівницям", - розповів начальник управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми Головного управління Нацполіції у Львівській області підполковник поліції Сергій Молотов.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України. Працівників салону притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 181-1 КУпАП (заняття проституцією).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram