ГоловнаСуспільствоПодії

На заводі в Новій Каховці сталася масова бійка зі стріляниною

Поліція затримала понад 20 осіб.

На заводі в Новій Каховці сталася масова бійка зі стріляниною
Архив

Уночі на території заводу компанії "Каховка Протеїн-Агро" в Новій Каховці Херсонської області сталася стрілянина.

Про це повідомляють на сайті місцевої поліції.

"Близько 21:45 у чергову частину Новокаховського відділу поліції надійшло повідомлення, що на територію одного з підприємств проникли 20 невідомих осіб і чутно звуки, схожі на постріли. На місце події виїхали керівництво відділу поліції і слідчо-оперативна група", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що між групою невідомих і охоронцями підприємства стався конфлікт, у результаті якого в місцеву лікарню доставили шістьох осіб. Стан потерпілих задовільний.

Начальник обласного главку поліції Артур Меріков повідомив, що зараз учасники конфлікту перебувають у відділенні. Порушено кримінальні провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство) і ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Поліція встановлює обставини події.

Як повідомляє місцеве видання "Нова Каховка", на підприємстві сталася чергова спроба рейдерського захоплення.

"З соєвого заводу надійшло повідомлення про масову бійку на території підприємства. Правоохоронці, які прибули на місце події, розборонили протиборчі сторони, заарештувавши при цьому 25 осіб. Окрім того, сімох було доставлено в травматологічне та реанімаційне відділення міської лікарні", - йдеться в повідомленні.

Уранці 1 лютого стало відомо, що в реанімаційному відділенні перебувають двоє постраждалих: охоронець заводу з кульовими пораненнями обох стегон і місцевий житель з черепно-мозковою травмою. У травматологічне відділення також госпіталізовано двох людей. Ще трьом було надано медичну допомогу на місці, від госпіталізації вони відмовилися.

Видання зазначає, що 23 січня на цей завод також було здійснено рейдерську атаку.

Нагадаємо, в грудні минулого року поліція затримала 20 озброєних чоловіків за спробу рейдерського захоплення підприємства у Вінницькій області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram