ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі один військовий загинув, двоє отримали бойові травми

Бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню.

За добу на Донбасі один військовий загинув, двоє отримали бойові травми
Фото: Макс Левин

За минулу добу на Донбасі зафіксовано п'ять обстрілів оборонних укріплень українських військовослужбовців з боку російсько-окупаційних військ.

Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції в Фейсбуці.

"На жаль, у результаті ворожих обстрілів загинув український військовий, ще двоє наших захисників отримали бойові травми", - йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку в темний час доби бойовики декілька разів з 82-мм мінометів і озброєння БМП вели вогонь по позиціях ЗСУ в районі Новоолександрівки, а зі стрілецької зброї - провокували українських захисників біля Станиці Луганської.

"Наражаючи на небезпеку цивільне населення, російсько-окупаційні війська обстріляли околиці Кримського. Три міни калібру 120-мм розірвалися на ділянці в межах цього прифронтового села. За попередньою інформацією, постраждалих серед мирного населення немає", - відзначають у штабі.

На Донецькому напрямку зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів обстріляли опорні пункти сил АТО в передмісті Авдіївки.

На Приазов'ї зі стрілецької зброї бойовики обстрілювали околиці Павлополя.

Нагадаємо, днями українські військовослужбовці взяли під контроль селище Новоолександрівка в Луганській області, яке з 2015 року перебувало в "сірій зоні".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram