ГоловнаСуспільствоПодії

Під Києвом співмешканець виштовхнув дівчину з вікна багатоповерхівки під час сварки (оновлено)

Отримані травми виявилися несумісними з життям.

Під Києвом співмешканець виштовхнув дівчину з вікна багатоповерхівки під час сварки (оновлено)
архивное фото

У Київській області після сварки зі співмешканцем загинула дівчина, вистрибнувши з вікна багатоповерхівки.

Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції в Фейсбуці.

Відомо, що пара проживала разом упродовж трьох місяців в орендованій квартирі в селі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району.

"22-річний хлопець принижував і фізично знущався над своєю 33-річною співмешканкою. Під час чергової сварки дівчина викинулася з вікна третього поверху і впала на сходи підвального приміщення. На жаль, отримані тілесні ушкодження виявилися несумісними з життям", - повідомили правоохоронці.

Відразу ж після трагедії хлопець утік з квартири і намагався забезпечити собі алібі, щоб уникнути кримінальної відповідальності. Однак поліцейські затримали його.

Оновлення. Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство). За клопотанням прокуратури йому обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, повідомляють на сайті відомства.

"Під час досудового розслідування встановлено, що між цивільним подружжям виникла сварка, під час якої чоловік виштовхнув 33-річну потерпілу з вікна третього поверху. В результаті падіння жінка померла на місці події", - йдеться в повідомленні.

Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі. 

Нагадаємо, в Запоріжжі ввечері перед Новим роком 39-річний чоловік випав з 8-го поверху й упав на дворічну дитину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram