ГоловнаСуспільствоВійна

"Політрук" бойовиків Прилєпін повінчався в Донецьку

Захарченко подарував його дружині пістолет, а самому Прилєпіну - самовар. 

Російський письменник і заступник командира одного з незаконних збройних формувань "ДНР" Захар Прилєпін у неділю, 26 листопада, в Донецьку повінчався зі своєю дружиною Марією.

Про це повідомляє Комсомольская правда.

Фото: Комсомольская правда

Церемонія відбулася в Спасо-Преображенському соборі в центрі міста. Як зазначає видання, гостей було небагато. Під час обряду були присутні "глава" "ДНР" Олександр Захарченко з дружиною, "міністр доходів і зборів" Олександр Тимофєєв, співачка Юлія Чичеріна, виконавець Джанго.

Фото: Комсомольская правда

"Захар і Марія одружилися 20 років тому й до цього кроку йшли все своє спільне життя. І те, що довгоочікувана подія сталася в Донецьку - не випадково", - зазначає видання.

Повідомляється, що Захарченко подарував дружині Прилєпіна пістолет "Оплот" виробництва ДНР, а самому Прилєпіну - самовар.

Фото: Комсомольская правда

"Спочатку гості подарували Прилєпіну АГС (автоматичний гранатомет станковий). І ось Захарченко подарував дружині Прилєпіна пістолет" Оплот "виробництва ДНР. А Захару - самовар. Щоб він міг вечорами співати: "У самовара я і моя Маша", - розповів у своєму Telegram-каналі присутній на церемонії кореспондент "Комсомольской правды" Олександр Коц.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram