ГоловнаСуспільствоВійна

Силовики посилили заходи безпеки біля Верхньоторецького (оновлено)

Штаб АТО повідомив про серйозну небезпеку для цивільних.

Силовики посилили заходи безпеки біля Верхньоторецького (оновлено)
Архив

У районі Верхньоторецького Донецької області в зв'язку з серйозною небезпекою для цивільних осіб будуть посилені відповідні заходи безпеки, повідомляє штаб АТО в фейсбуці.

"Підрозділами Збройних Сил України спільно з Національною поліцією України приймаються оперативні заходи підвищення пильності щодо перетину лінії зіткнення для забезпечення безпеки людей від можливих загроз, диверсій, недопущення провокацій і упереджених цілеспрямованих звинувачень у нібито недотриманні українською стороною Мінських домовленостей", - додали там.

Оновлення. Спікер Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник на брифінгу повідомив, що саме біля Верхньоторецького сили АТО зазнали втрат в суботу.

"В результаті ворожих обстрілів під Верхньоторецьким двоє наших бійців загинули, ще двоє військовослужбовців були поранені, стан одного з них важкий. Також двоє військових отримали бойові травми під тим же Верхньоторецьким і районі селища Водяне", - зазначив Мотузяник.

Відзначається, що в районі Верхньоторецького вогонь вели снайперські пари бойовиків під прикриттям всього наявного піхотного озброєння. Пізніше противник застосував проти українських військових 82-мм і 120-мм міномети.

Поблизу Верхньоторецького працює пропускний пункт "Майорське".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram