ГоловнаСуспільствоЖиття

Девід Лінч відкрив фонд трансцендентальної медитації в Україні

Режисера прийняв на Банковій президент Порошенко.

17 ноября американский режиссер Дэвид Линч открыл в Киеве украинское представительство своего благотворительного фонда David Lynch Foundation. 18 ноября он встретился с президентом Украины Петром Порошенко.

Фото: president.gov.ua

Как сообщает пресс-служба главы государства, он поблагодарил Линча.

Фонд Линча занимается трансцендентальной медитацией, помогает ветеранам войны, беженцам, жертвам домашнего насилия. "Сейчас это очень актуальный и важный вопрос для Украины, которая переживает время войны и российской агрессии: незаконная аннексия Крыма, агрессия на востоке моей страны. Когда сотни тысяч военных возвращаются с войны и психологическая реабилитация жизненно необходимая для них", - заявил Порошенко.

Президент також запропонував режисерові подумати про створення кіно про події в Україні.

Лінч зазначив, що фонд буде надавати допомогу і проводити заняття з трансцендентальної медитації для всіх бажаючих. Він також висловив думку про те, що в Україні є потреба у вивченні таких методик психологічної реабілітації.

Фото: president.gov.ua

Фонд Девіда Лінча засновано в липні 2005 року як некомерційну освітню організацію, що надає кошти молодим людям з усього світу, які бажають навчитися медитації. Фонд фінансує поширення Трансцендентальної медитації через громадські центри навчання медитації, позаурочні програми, антистресові програми, які пропонують в лікарнях, клуби для хлопчиків і дівчаток, а також за допомогою шкільних програм «Час тиші» на запрошення шкіл.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram